Van Hal

Bel ons

Voice Connect

Veel mensen denken pas aan kostenbesparing op de telefonie, wanneer de huidige telefooncentrale is afgeschreven. Echter ook als uw telefooncentrale nog niet is afgeschreven kunt u uw telefonie-kosten verlagen. Dit kan met Voice Connect.

Met Voice Connect wordt u huidige telefooncentrale gekoppeld aan het internet, waardoor u dus de beschikking krijgt over VoIP. Dit gebeurt met behoud van alle functies die u gewend bent, verder verandert er voor u niets. Behalve dan dat u kunt profiteren van alle voordelen van VoIP. 
Wat zijn die voordelen?

Lagere kosten

Om te beginnen bespaart u op de maandelijkse kosten voor het abonnement van uw netlijnen. De analoge en/of ISDN netlijnen waar u nu gebruik van maakt heeft u niet meer nodig. Uw houd wel gewoon uw eigen telefoon en/of faxnummer. Daarnaast kunt u aanzienlijk besparen op de gesprekskosten van mobiele en vaste telefonie. Maar ook onze tarieven voor het bellen naar het buitenland zijn zeer aantrekkelijk.

Onderling gratis bellen

Voice Connect is nog eens extra interessant als u meerdere vestigingen heeft, want met Voice Connect koppelen wij uw vestigingen eenvoudig aan elkaar. Ongeacht het aantal vestigingen en de soorten telefooncentrales die zich daar bevinden. Omdat daardoor alle vestigingen zich in één telefonienetwerk bevinden, kunnen al uw medewerkers elkaar onderling gratis bellen.

Geschikt voor alle telefooncentrales

Het maakt niet uit of u een analoge, ISDN- of IP-telefooncentrale heeft. Voice Connect is op alle centrales aan te sluiten. Als u namelijk een analoge of ISDN-centrale heeft, plaatsen wij namelijk een VoIP adapter om uw telefooncentrale aan te sluiten op ons communicatieplatform.

Heeft u geen centrale of is deze al bijna afgeschreven dan kan Managed Voice echt iets voor u zijn. Wilt u wel besparen maar bent u nog niet toe aan VoIP, kies dan voor Voice Select

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom

Nieuwsbrief

* indicates required