Van Hal

Bel ons

Voice Select

Voice select is hetzelfde als CPS-WLR en dit staat voor Carrier Pre Selectie-Whole Line Rental, dit is veel eenvoudiger dan het lijkt. Wij nemen alles over van uw huidige aanbieder en worden uw provider.

Afhankelijk van uw lopende contract kunnen wij uw gesprekskosten en uw abonnementskosten overnemen. De gesprekskosten kunnen wij te allen tijde overnemen, de abonnementskosten na de einddatum van uw lopende contract. Van deze overstap merkt u maar één ding, de telefoonrekening valt lager uit. Het betreft namelijk alleen een administratieve overname.

Dit heeft voor u de volgende voordelen:

Eén aanspreekpunt

Geen ellenlange wachtrijen of ingewikkelde keuzemenu’s, u krijgt direct iemand aan de lijn. Wij zijn namelijk uw provider en dus ook uw aanspreekpunt geworden.

Eén overzichtelijke factuur

Elke maand ontvangt u één overzichtelijke factuur, waarop zowel uw gesprekskosten als uw abonnementskosten worden gespecificeerd. Ook krijgt u een beheertool, waarmee u zelf uw gesprekskosten kunt analyseren.

Geschikt voor alle lijnen en telefooncentrales

Om over te stappen naar Voice Select maakt het niet uit wat voor telefoonlijn of telefooncentrale u heeft. Er verandert namelijk niks aan uw huidige fysieke telefoonstructuur.

Besparing telefoonkosten

And last but not least, u bespaart met Voice Select op uw telefoonkosten. Behalve dat u minder betaald voor uw abonnementskosten profiteert u ook van onze aantrekkelijke gesprekstarieven

 

Wilt u bellen met VoIP dan is Voice Connect interessant voor u. Heeft u geen telefooncentrale en wilt u deze ook niet, dan kunt u het beste voor Managed Voice kiezen.

 
 

Heeft u vragen of opmerkingen ?


Zij kolom

Nieuwsbrief

* indicates required